vrijdag 16 maart 2018

Krafttasje

Krafttasje voor een grote haakfan

Voor mijn jarige nichtje heb ik laatst dit gezellige, gevulde kadotasje gemaakt.
Ook weer zo'n Kimya-item wat iedereen in huis moet hebben ;)
Als je wat kleine kadootjes of zoals ik wat bollen garen en wat kleine hebbedingetjes geeft, is het leuk dit in een tasje te stoppen. 
Je scrapt het tasje naar wens en zo heb je al snel een leuk persoonlijk kado.
Met kettlepins, karabijnslotje, cijferkraaltjes, bedels en wat leuke gekleurde kralen maak je makkelijk je eigen markeerders voor je haak of breiwerk. Handig, want zo vergeet je nooit meer met welke naald je aan het haken was! Aan een bindring houdt je alles mooi bij elkaar.
Hier heb ik het tasje beplakt met designpapier in blauwtinten die precies bij het garen passen.
Blauw en kraft, ik blijf het een mooie combi vinden!
Aan 1 zijkant is het papier gescheurd en zo is het mooie kant erachter zichtbaar. (Dit kantje komt uit mijn eigen voorraad) Kimya heeft diverse mooie vergelijkbare kantjes te koop.
Achter de brede strook in de lengte is aan beide zijden crispy lint zichtbaar.
Ook de blauwe papieren labels passen er precies bij. Leuk met een organza strikje of een mooie parelbrad.
De ronde papierguirlande als slinger over het tasje met de naam van de jarige in alfabetstickers van Vici Gade maakt het extra persoonlijk.
Deze stickers zitten in een pakketje met Kerstetiketjes, maar de alfabetstickers passen bijna bij alles. Ik heb ze al herhaaldelijk op verschillende projecten gebruikt. Mooie cremekleurige stickertjes met taupekleurige letters.

Het schudzakje met een plaatje van een vel van Syta van Gelderen is op kraft gemat en met de fusetool geseald. In dit zakje heb ik verschillende glittermix en pailletten gebruikt en wat knoopjes. 
Rechts van het plaatje is een tabblad stans gebruikt van Marianne Design (COL 1314)
Achter het plaatje een cirkelstans van Marianne Design (CR1251)
Onderaan een stuk blauw kant en niet te vergeten een bloementoef!
Met een stans van Memorybox, kraftrietjes, curlypin, diverse paperflowers, een stoffen hartje en een labeltje is een mooie toef gemaakt. Op het labeltje is met een hele kleine stempel een tekst gestempeld. Deze stempeltjes zijn echt ideaal te gebruiken op je kleine labeltjes!!
De handvaten van het tasje zijn aan elkaar geknoopt met een strook kant en shining organza. Daarop een opgevouwen doily en met jute touw is er een kraftlabel met een kraftetiket "Van harte gefeliciteerd" en houten label aan vastgemaakt. Op het houten label is een strookje papier geplakt met daarop ook weer een kleine stempel. Het hartje van het kraftlabel is weer gebruikt op het houten label.
Op de achterkant een strook papier, een blauwe minidoily en een kraftetiketje.

Liefs,

Gebruikte materialen;

Omdat op de website niet van alle producten een foto zichtbaar is, heb ik die artikelen  hierboven gelinkt in de tekst.

 Slinger, papieren girlande, rond kraft 2.7 meter Afbeeldingsresultaten voor Stickers, vel 9x14 cm, Paris, 4assorti vel kerst vintage rood geel Papieren Labels Blauw 55 x 110 mm 50 stuks Shining organza, lucht blauw, 5 mm x 5 meter Crispy lint 30 mm x 5 meter - Creme Hangetiket, labels met koordje 22 x 35 mm 100 stuks Rietjes, houtprint, kraft en chevron zeeblauw, 15 stuks assorti prints Marianne D Collactables Tab met tekst NL    Kraft etiket love, handmade with 2 soorten 3.8 cm 12 stuks Glitterset assorti Fairy Tale 1,8 GR 5 ST lichtblauw Curly Pins, 12 stuks in frisse kleuren - turquoise   CraftEmotions clearstamps A6 - teksten divers klein (NL/ENG)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn blog te bekijken en een reactie te geven!
Bedankt!
Groetjes Margreet