woensdag 21 augustus 2013

Kaartje in roze-wit-grijs

Een kaartje gemaakt in de kleuren roze-wit-grijs met een afdrukje op stempellinnen (Joy!) van Magnolia stempel. Deze zat bij een Magnolia Ink Magazine. Gekleurd met tattered rose, vintage photo en victorian velvet. Dit model van een kaartje heb ik al vaker gemaakt, maar ik blijf het een leuke vinden!
Gebruikt; roze, anjerwit en grijs-metalic kaartkarton en dessinpapier uit het paperbloc Hello sweet baby van MD. 
De harten border is van Lin & Lene, de roze bloemetjes zijn geknipt van de Memorie Box Catalina border gestanst uit roze kaartkarton, de swirls in wit en grijs-metalic zijn van MD LR 0271, de bloemetjes zijn zelfgehaakt en er is een satijnen roosje in het hart geplakt. Onder de bloemetjes zitten wat meeldraadjes.
Dit is de binnenkant van de kaart. De label op de linkerkant is vastgeplakt. Hierop een oude stempel "Happy birthday", een halve doily, de andere helft zit op de voorkant van de kaart, bloemetjes, meeldraadjes en een satijnen roosje.
In de rechterzijde zijn 2 labels geschoven.
Deze zijn gestempeld met verschillende stempels van Kaisercraft. De tab aan de rechterlabel is gemaakt van een strookje papier, dubbelgevouwen en hoekjes afgerond. Een touwtje erdoorheen en vastgeplakt.
Nog een close-upje van de gehaakte bloemen....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn blog te bekijken en een reactie te geven!
Bedankt!
Groetjes Margreet