vrijdag 5 juli 2013

BabygirlDit kaartje heb ik laatst gemaakt. Ben er blij mee hoe het geworden is!
De hartenborder is van Lin & Lene, de uitgestanste hartjes heb ik ook weer op de kaart verwerkt. Het papier en het sierstrookje zijn van Marianne Design, De stempels van Kaisercraft. Het frame om het wagentje heb ik eerst gestempeld met Versamark en bestrooid met Fran-táge van Stampendous (shabby pink embossing enamel). Dit geeft een leuk effect! Omdat het gestempelde frame niet echt goed zichtbaar was heb ik er nogmaals op gestempeld met bruine inkt. Op het gedeelte van de embossingpoeder pakt dit niet, zodat het subtiel blijft.
De kleine bloemetjes zijn gemaakt van het dessinpapier en een stansje van Joy! en in het hart een pareltje.
De letters "girl" zijn gemaakt met een Xcut alfabet Die.


1 opmerking:

 1. Hallo Margreet,
  Kom op jouw blog via de club kaarten maken met Tiets. Je maakt erg mooie dingen en ik wil je graag volgen. Ik ben zo vrij 2 tips te geven, om wat meer volgers te krijgen.
  1. In jouw profiel van de club is onder homepage de mogelijkheid om jouw blog te vermelden. Als ik leuke kaarten zie op de club kijk ik daar altijd of ze ook een blog hebben.
  2. Om jou te volgen, moet je best wel ver naar beneden scrollen om bij "volgers" te komen. Beter is om dit direct onder "over mij" of onder het "blogarchief" te plaatsen.
  Jouw blog ziet er heel goed uit en is aantrekkelijk.
  Vriendelijke groeten, HennyB:)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn blog te bekijken en een reactie te geven!
Bedankt!
Groetjes Margreet