donderdag 23 mei 2013

Mobile, muziekdoosje en labels voor kraammand

Voor de kraammand die ik gemaakt heb voor mijn zusje, voor de geboorte van mijn nichtje, heb ik dit mobile gehaakt. De basis komt uit het boek; Superschattige figuurtjes haken van Anna Paula Rimoli. Heb er wel een eigen draai aangegeven. Kleurtjes en bloemetjes een beetje aangepast en belletjes in de vleugeltjes en staartjes gedaan. Opgehangen aan een metalen ring met kant. Was nog een beste klus al die bloemetjes met name... Maar wel superleuk om te doen!  
Was wel lastig een goed plekje te vinden om mooie foto's te kunnen maken. Hoop dat het duidelijk te zien is zo.
Het muziekdoosje heb ik gemaakt van een linnen stof aan de voorkant een een ruitjesstof aan de achterkant. Het linnen is bestempeld met een bruine watervaste inkt en een stempel van Bo Bunny. De vogels en takjes zijn van Marianne Design; COL1301 en LR0256 en gestanst uit vilt. De takjes heb ik met de naaimachine vastgenaaid en met borduurgaren de blaadjes een extra nerfje gegeven. De vogels zijn gefestonneerd en vastgenaaid met borduurgaren. De geschulpte strook is gekocht bij Paper and Pictures. De gehaakte bloemetjes en blaadjes zijn hetzelfde als die van de mobile.
Aan de achterkant van het muziekdoosje heb ik een hartje uit een bijpassend stofje geknipt en een beetje gevuld met kussenvulling. Een labeltje maakt het af. Het hart hangt aan een rose fluwelen lintje.
De middelste foto's zijn binnen gemaakt. Deze zijn wat donkerder. De bovenste en onderste geven de juiste kleuren weer.


Aan alle kadootjes in de kraammand heb ik labeltjes gehangen om duidelijk te maken voor welke dag het kadootje bedoelt is.
De labels zijn gemaakt van bierviltjes (lekker stevig). Beplakt met papier van MD Eline's Hello Sweet Baby! paper bloc. De Vintage stempel is ook van MD With Love, het meisjeskopje, de baby en de bloesemtak zijn van Kaisercraft. De swirl van Joy! en de papieren bloemetjes van de kleinste stans van de set Floral Flourishes 6002/0158


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk dat je de moeite hebt genomen om mijn blog te bekijken en een reactie te geven!
Bedankt!
Groetjes Margreet